Modele de fete de boxe pentru porumbei

La fiecare concurs, columbofilul slatinean ISI asteapta competitorii, iarna – in Podul casei, Vara – PE mica Terasa amenajata PE acoperis. Sotia acestuia, Ilinca Tolosi, povesteste: “totul e acolo in pod. Nu poti sa te mai Misti prin curte, sa bati vreun Cui, sa faci zgomot sau ceva. Trebuie sa fie liniste. Acolo ISI Bea cafeaua, spritul, acolo maninca. Nu se misca Pina porumbelul nu soseste acasa. STA si cite opt Ore, Pina noaptea tirziu chiar. 4,139 km strabatuti cu rapiditate l-au facut Campion ion Tolosi, de 54 de Ani, DIN Slatina, are o pasiune mai neobisnuita: columbofilia. In urma cu 22 de Ani, si-a cumparat primul porumbel, iar in prezent a ajuns sa AIBA o impresionanta “colectie” de 60 de exemplare, tinere, Frumoase, sanatoase, iar citeva si…

“atlete”. Daca la inceput pasiinière lui l-a costat zeci de Salarii fara a obtine nici un cistig in schimb, cresterea porumbeilor a devenit in timp nu numai un hobby, ci si o mica afacere destul de Profitabila. De-a lungul timpului a performante si, Dar in acest an a Batut recordurile nationale. En curind, vom afla daca si pe cele internationale… Piticul este Campion national si a Batut recordurile DIN ultimii Zece Ani ion tolosi este inscris la Clubul columbofililor 28/4 DIN Slatina, situé parte din rindul celor aproximativ 100 de pasionati ai acestui domeniu DIN Judetul OLT. El are doua fete de 25, respectiv 27 de Ani, casatorite ambele, Dar nici una dintre ele nu s-a atrasa aratat de pasianon manifestata de El. daca la inceput aceasta pasiune il Costa foarte mult, dans prezent, vinzarea de porumbei II asigura un trai décent. Ca un Manager adevarat, El spune ca “este pe profit DIN 1998”. Dans schimb, numeroasele premii obtinute de-a lungul timpului nu i-au adus nici un Ban, ci numai… vaze inscriptionate cu realizarile vente si cu diplome.

Este foarte multumit INSA si ASA. El povesteste ca, Pina in prezent, cele mai mari satisfactii i le-a adus Piticul. Acesta s-ar putea sa-i aduca si multi Bani. Porumbelul valoreaza aproximativ 5,000 USD si nu l-ar da nici in ruptul capului pentru mai putini Bani. En plus, daca Piticul va cistiga vreo Medalie la concursul international de saptamina viitoare, pretul lui va Creste foarte mult. Ion Tolosi spune ca exista si un secret al acestui succes. In opinia lui, porumbeii, ca si oamenii, trebuie sa fie motivati pentru a obtine rezultate bune sau chiar performante. El spune ca exista foarte multe metode de a motiva un porumbel, Dar Piticul s-a folosit de un viclesug care poate fi pus cu succes in Practica si in viata oamenilor. “Pina la Doi Ani nu l-am lasat sa se imperecheze. Barbatul, daca-l Dai la femeie, se pierde. Nu vedeti si cu sportivii cum e? Un fotbalist, spre exemplu, daca STA toata ziua cu Fetele, in loc sa se antreneze si sa doarma, nu poate sa mai AIBA performante. Eu i-am dat o porumbita cu doar Sapte zile inainte de concurs.

S-a indragostit si asta a fost motivatia lui sa Vina mai repede acasa “, a explicat columbofilul rizind. Acesta a tinut INSA sa adauge ca, Desi porumbitele reprezinta o Ispita pentru masculi, acestea, en général, Sint mai bune en competitii. Primii campionii ai Romaniei DIN Box Leu si Doroftei s-au intalnit cu Tyson intr-un cazinou din Bucuresti. Doroftei i-a reamintit cateva Scheme lui Tyson Americanul un DAT autografe PE carti despre porumbei. Columbofilul Tyson a primit si un porumbel Campion. Ion Tolosi este Profesor de Educatie tehnologica de 24 de Ani, la Liceul “Nicolae Titulescu” DIN Slatina. Povestea cu porumbeii a inceput in urma cu vreo 22 de Ani si i “se trage” de la le fratele sau, marin Tolosi, si El Profesor, Dar de matematica, la Colegiul National “Radu GRECEANU”, tot in Slatina. “Fratele meu a: la primul aceasta pasiune.

Am cumparat Impreuna niste porumbei, dar nu am-nici un rezultat. Atunci ne-am dat seama ca nu orice porumbel cu Inel este si valoros. Trebuie in primul croûte sa AIBA performante sportive. In 1981 am cumparat Zece porumbei care ne-au costat in ACEA vreme 5,000 de lei, o Suma destul de Mare, si am inceput sa-i antrenam “, povesteste columbofilul slatinean.